Agenda

PP-band

35 jaar ’t Elfde Gebod: Barista van Peeze

Wanneer: 8 september 2018 Waar: 't Elfde Gebod Lunch- en Eetcafé

35 jaar ’t Elfde Gebod: Barista van Peeze

Lunch- en eetcafé ’t Elfde Gebod bestaat 35 jaar en dat wordt in september gevierd! Een week lang hebben ze aanbiedingen, speciale avonden en leuke feestjes. Weten wat je op zaterdag 8 september kunt doen? Overheerlijke koffie drinken van een barista van Peeze.

Barista van Peeze

Zaterdagmiddag staat er een professionele Barista van Peeze op ons terras met een mobiele koffiekar. Laat je verwennen met de lekkerste en mooiste koffiecreaties van Nederland!

35 jaar ’t Elfde Gebod

In het hartje van Tilburg zit al 35 jaar een lunch- en eetcafé met een geheel eigen gezicht: ’t Elfde Gebod. Iedereen voelt zich bij binnenkomst meteen op zijn/haar gemak, zowel jong als oud. Het eetcafé hangt steevast vol met kruisbeelden en andere kerkelijke decoraties. In de loop der jaren zijn deze verzameld en ‘verworven’ door diverse gasten. Toch heeft ’t Elfde Gebod een erg moderne bedrijfsvoering. De gehele dag kun je hier binnenvallen voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier. Kom op zaterdag heerlijke koffie nuttigen vanwege het 35 jarig bestaan van ’t Elfde Gebod.

Locatie

Reageer op dit bericht