Agenda

PP-band

35 jaar ’t Elfde Gebod: Eindfeest

Wanneer: 9 september 2018 Waar: 't Elfde Gebod Lunch- en Eetcafé Entree: Gratis

35 jaar ’t Elfde Gebod: Eindfeest

Lunch- en eetcafé ’t Elfde Gebod bestaat 35 jaar en dat wordt in september gevierd! Een week lang hebben ze aanbiedingen, speciale avonden en leuke feestjes. Weten wat je op zondag 9 september kunt doen? Feesten op het grote eindfeest!

Eindfeest

Op zondag is er een groots feest. Op het buitenpodium staan diverse artiesten die de afgelopen jaren bij ’t Elfde Gebod hebben opgetreden. Onder andere de mannen van de Soulparty en nog veel meer verrassende acts. Het keukenteam staat klaar met lekkere gerechtjes en er is een buitenbar. Bekijk het complete programma in het Facebookevenement.

  • Kom op tijd, want vol is vol

Eindfeest

35 jaar ’t Elfde Gebod

In het hartje van Tilburg zit al 35 jaar een lunch- en eetcafé met een geheel eigen gezicht: ’t Elfde Gebod. Iedereen voelt zich bij binnenkomst meteen op zijn/haar gemak, zowel jong als oud. Het eetcafé hangt steevast vol met kruisbeelden en andere kerkelijke decoraties. In de loop der jaren zijn deze verzameld en ‘verworven’ door diverse gasten. Toch heeft ’t Elfde Gebod een erg moderne bedrijfsvoering. De gehele dag kun je hier binnenvallen voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier. Sluit de zondag af met het eindfeest van het 35 jarig bestaan van ’t Elfde Gebod.

Locatie

Reageer op dit bericht