Agenda

PP-band

35 jaar ’t Elfde Gebod: Jopen Bar Take-over

Wanneer: 6 september 2018 van 19:45 tot 23:00 Waar: 't Elfde Gebod Lunch- en Eetcafé Entree: €15,-

35 jaar ’t Elfde Gebod: Jopen Bar Take-over

Lunch- en eetcafé ’t Elfde Gebod bestaat 35 jaar en dat wordt in september gevierd! Een week lang hebben ze aanbiedingen, speciale avonden en leuke feestjes. Weten wat je op donderdag 6 september kunt doen? Bier drinken bij de tijdelijke Jopen Bar.

Jopen Bar Take-over

Deze mijlpaal wordt leuk georganiseerd en op de donderdag komt de Jopen brouwerij langs en vult zes kranen met mooie bieren. Daarnaast maak je met deelname kans op mooie prijzen, zoals een arrangement bier-spijs in de Jopenkerk, speciaalbierpakketten en toffe gadgets.

  • Aanvang: 19:45
  • Tijd: van 20:00 tot 23:00 uur
  • Prijs strippenkaart: €15,-
  • Kijk voor meer info op de Facebookpagina

jopen bar

35 jaar ’t Elfde Gebod

In het hartje van Tilburg zit al 35 jaar een lunch- en eetcafé met een geheel eigen gezicht: ’t Elfde Gebod. Iedereen voelt zich bij binnenkomst meteen op zijn/haar gemak, zowel jong als oud. Het eetcafé hangt steevast vol met kruisbeelden en andere kerkelijke decoraties. In de loop der jaren zijn deze verzameld en ‘verworven’ door diverse gasten. Toch heeft ’t Elfde Gebod een erg moderne bedrijfsvoering. De gehele dag kun je hier binnenvallen voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier. Met een avondje Jopen Bar Take-over kun je samen met hen vieren dat ze 35 jaar bestaan.

Locatie

Reageer op dit bericht