Agenda

PP-band

35 jaar ’t Elfde Gebod: Pubquiz

Wanneer: 7 september 2018 van 20:30 tot 23:30 Waar: 't Elfde Gebod Lunch- en Eetcafé Entree: Gratis

35 jaar ’t Elfde Gebod: Pubquiz

Lunch- en eetcafé ’t Elfde Gebod bestaat 35 jaar en dat wordt in september gevierd! Een week lang hebben ze aanbiedingen, speciale avonden en leuke feestjes. Weten wat je op vrijdag 7 september kunt doen? Een pubquiz.

Pubquiz

Schrijf je in voor de hilarische Pubquiz van ’t Elfde Gebod! Je kunt je inschrijven met groepjes van vier tot zes personen via info@hetelfdegebod.eu en maak kans op fantastische prijzen. Met als hoofdprijs een luxe wijnpakket van wijnkoperij Van Bilsen.

  • Aanvang: 20:30 – 23:30 uur
  • Inschrijven: gratis
  • Kijk voor meer info op de Facebookpagina

pubquiz

35 jaar ’t Elfde Gebod

In het hartje van Tilburg zit al 35 jaar een lunch- en eetcafé met een geheel eigen gezicht: ’t Elfde Gebod. Iedereen voelt zich bij binnenkomst meteen op zijn/haar gemak, zowel jong als oud. Het eetcafé hangt steevast vol met kruisbeelden en andere kerkelijke decoraties. In de loop der jaren zijn deze verzameld en ‘verworven’ door diverse gasten. Toch heeft ’t Elfde Gebod een erg moderne bedrijfsvoering. De gehele dag kun je hier binnenvallen voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier. Met een avondje pubquiz kun je samen met hen vieren dat ze 35 jaar bestaan.

Locatie

Reageer op dit bericht