Agenda

40up

40up keert terug naar Poppodium 013

Wanneer: 6 oktober 2018 van 20:30 tot 02:30 Waar: Poppodium 013 Entree: €12,50
Bestel tickets

40up keert terug naar Poppodium 013

Na een lange warme zomer keert 40UP terug naar 013 om daar op zaterdag 6 oktober de herfst te vieren. 40UP is dé clubavond waarop je van veertig jaar dansmuziek kunt genieten in beeld en geluid. Je hoort niet alleen de muziek, maar ziet ook de originele videoclips daarbij. Die komen in 013 het best tot hun recht want van alle poppodia is de Tilburgse poptempel de enige waar ze drie schermen breed kunnen worden vertoond.

40up in 013

Op het feest der herkenning komen alle hits voorbij. Van Kool & The Gang tot David Bowie, van Kings of Leon tot Gloria Estefan, van Prince tot Pharell Williams of Daft Punk, het behoort allemaal tot het repertoire van de 40UP DJ’s en meezingen mag natuurlijk! De hits worden gedraaid door 40UP pionier van het eerste uur Alex van Oostrom, hij is een van de allereerste DJ’s van Nederland, maar heeft nog niets van zijn kracht verloren. Wekelijks zet hij de dansvloer in vuur en vlam met bekende meezingers en verrassende mixen. Alex wordt bijgestaan door Ruud Bouma, eveneens een DJ met een schat aan ervaring en een vaste waarde binnen het 40UP team.

Het leuke van 40UP is dat het concept breed toegankelijk is en qua muziek iedereen wat biedt. Vind je een liedje niet leuk, dan haal je een drankje bij de bar of je komt even op adem in de foyer. Grote kans dat je vijf minuten later een nummer hoort dat je van A tot Z kunt meezingen! De organisatie verwacht dan ook veel van de opening van het seizoen in 013 want niemand is te oud om te dansen. Overigens ben je onder de 40 ook van harte welkom en zeker niet de enige want goede muziek is tijdloos en dat geldt ook voor de leeftijd.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn maar wel enthousiast worden van het evenement, noteer dan 30 december in de agenda, want dan bezoekt 40UP 013 met de Big Bang tour met een uitgebreider programma. Houdt de website in de gaten voor meer informatie over het programma.

In het kort

  • Locatie: Poppodium 013
  • Datum en tijd: zaterdag 6 oktober van 20.30 tot 02.30 uur
  • Entree: €12,50

Locatie

Reageer op dit bericht