Agenda

the leisure seeker

50 plus bios: The Leisure Seeker bij Pathé Tilburg

Wanneer: 17 juli 2018 Waar: Pathé Entree: €7.50
Bestel tickets

50 plus bios: The Leisure Seeker bij Pathé Tilburg

Pathé 50PLUS BIOS is altijd weer een gezellig uitje! Elke week worden er op vaste momenten prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet je van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. Op zondag 17 juni is The Leisure Seeker te zien bij Pathé Tilburg.

Pathé 50PLUS heeft een vaste ticketprijs van € 7,50. Dat is ruim 20% voordeliger dan een regulier ticket. Bovendien krijg je er altijd koffie of thee en iets lekkers bij.

The Leisure Seeker

Dit maal: The Leisure Seeker van 13:30u tot 15:37u. Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug. Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Locatie

Reageer op dit bericht