Agenda

Op 6 december 2018 om 13:30 uur met de film Murder on the Orient Express.

50PLUS bios: Murder on the Orient Express

Wanneer: 6 december 2018 Waar: Pathé Entree: €7,50
Bestel tickets

50PLUS bios: Murder on the Orient Express

Pathé 50PLUS BIOS is altijd weer een gezellig uitje! Elke week worden er op vaste momenten prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen.

Murder on the Orient Express

Op 6 december 2018 om 13:30 uur met de film Murder on the Orient Express. Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit.

Murder on the Orient Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat.

Kenneth Branagh regisseert en leidt een sterrencast van onder meer Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Josh Gad en Marwan Kenzari.my

Ruim 20% voordeliger!

Pathé 50PLUS heeft een vaste ticketprijs van € 7,50*. Dat is ruim 20% voordeliger dan een regulier ticket. Bovendien krijgt u er altijd koffie of thee en iets lekkers bij.

Kijk voor meer informatie op de website van Pathé Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht