Agenda

the green book

60+ Beurs in de Euroscoop

Wanneer: 5 oktober 2019 van 10:00 tot 16:00 Waar: Euroscoop Entree: Gratis

60+ Beurs in de Euroscoop

De 17e editie van de 60+ beurs Tilburg staat voor de deur. De beurs vindt plaats op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De gratis toegankelijke beurs in de Euroscoop in Tilburg is een samenkomen van ruim 4000 bezoekers uit Tilburg en omgeving die zich graag laten informeren bij de verschillende stands, maar zeker ook komen voor de muzikale omlijsting en een hapje en drankje.

Diversiteit aan stands

De 60+ beurs is al jaren een begrip in Tilburg en omliggende plaatsen. Deze gratis beurs is aan-trekkelijk voor zowel bezoekers als standhouders. Zorginstanties, aanbieders van reizen, horeca-stands: het aanbod is groot en divers. Standhouders kunnen zich tot uiterlijk 14 september 2019 inschrijven via de website.

Een veelzijdig muzikaal programma

Buiten de informatieve en gezellige stands zorgt de organisatie voor een divers randprogramma. Zo zijn er optredens van De Parelmuzikanten en straatmuzikant Erik Potters.

Vervoer

Stadsbus 1 rijdt op zaterdag 5 oktober naar bushalte Stappegoor, vlakbij de Euroscoop. Tussen de bushalte en de Euroscoop (beurslocatie) rijdt de hele dag een pendelbus. Handig voor mensen die slecht ter been zijn!

Kijk voor meer informatie over de 60+ beurs op www.60plusbeurstilburg.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht