Agenda

A Giant Dog

A Giant Dog, The Molochs & OBN III’s in Hall of Fame

Wanneer: 24 mei 2019 om 19:30 uur tot 25 mei 2019 om 00:00 uur Waar: Hall of Fame Entree: €15,90
Bestel tickets

A Giant Dog, The Molochs & OBN III’s in Hall of Fame

Liefhebbers van garagerock zijn vrijdag 24 mei bij Hall of Fame aan het goede adres! A Giant Dog, The Molochs & OBN III’s komen de boel op z’n kop zetten!

A Giant Dog

Het is duidelijk dat A Giant Dog van bands als Joan Jett, The New York Dolls en Iggy Pop houdt. Onder leiding van de super energieke zangeres Sabrina Ellis maakt de band een mix van glamrock, punk natuurlijk en rock ‘n roll. Ze deden al eerder ons kleine kikkerlandje aan als support van Spoon en Jack White.

The Molochs

Ze worden bijgestaan door het gitaarduo The Molochs. Voor het debuutalbum ‘Forgetter Blues’ lieten de heren zich muzikaal beïnvloeden door acts als The Modern Lovers, The Byrds, Television, Jonathan Richman en Violent Femmes. In 2017 verscheen ‘America’s Velvet Glory’ op Innovative Leisure (het label van oa Allah-Lah’s en Hanni El Khatib). Op dit album doopt de band het sixties geluid in de psychedelica, wat zorgt voor een frisse sound met een twist.

OBN III’s

De avond wordt geopend door Austin Texas’ very own OBN III’s. Verwacht een set vol Stooges achtige songs, besmeerd met een vettige laag jaren ’70 musclerock.

In het kort

  • Tickets: €15,90
  • Locatie: Hall of Fame
  • Wanneer: vrijdag 14 mei
  • Tijd:

Locatie

Reageer op dit bericht