Agenda

Aan de slag met Stichting Spoorpark op NLdoet dag

Wanneer: 16 maart 2019 Waar: geen locatie Entree: Gratis

Aan de slag met Stichting Spoorpark op NLdoet dag

Stichting Spoorpark gaat op zaterdag 16 maart aan de slag met onkruid wieden, vegen, zwerfvuil oprapen, verven en poetsen. Kom je ook binnen of buiten meewerken? 

Een oproep aan iedereen

Natuurlijk moet het allemaal spik en span vóór de opening zijn. Met die datum in zicht (21 juni) moeten er noh bergen met werk verzet worden. Zo krijgt het park steeds meer zijn vorm. Momenteel worden de bomen geplant, alle zitelementen geplaatst en is de realisatie van de gebouwen gestart. Nieuwsgierig geworden? Kom dan 16 maart in actie! Lekker bezig buiten zijn en nieuwe mensen leren kennen. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie of thee en een smakelijke lunch. Meld je nu aan via deze link.

Het Spoorpark

Het is het grootste burgerinitiatief van Nederland en wordt met de geselecteerde ‘kwartiermakers’ vormgegeven. Met een prachtige Outdoor sports area, de scouting, Beachvolleybal BeweegR, het T-huis en het project Levend Water, wordt het park gevormd. Ook komt er een kleine permanente stadscamping. Alsof het nog niet gaaf genoeg was, is er naast al de bovenstaande dingen óók nog eens een mooie uitkijktoren. Alle reden dus om Tilburg trots te laten zijn op zoveel betrokkenheid van de burgers.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.
Voor meer informatie over deze klus:
  • Stichting Spoorpark, Sophie Peters (parkmanager)
  • Telefoonnummer: 06-24886959
  • Mailadres: sophie@spoorparktilburg.nl
  • Locatie: St. Ceciliastraat 1, 5038 HA Tilburg

Reageer op dit bericht