Agenda

broodje aap en linke soep

Aan tafel bij Proeflokaal Broodje Aap en Linke Soep

Wanneer: 13 april 2018 van 18:00 tot 21:30 Waar: Proeflokaal Broodje Aap & Linke Soep

Aan tafel bij Proeflokaal Broodje Aap en Linke Soep

Maak een heerlijke culinaire reis bij het diner van Broodje Aap en Linke Soep. Dit keer verrassen de chef-koks Kenan en Mohammad je met de hemelse smaken van gerechten uit Syrië en Afghanistan. Reserveer op info@broodjeaaplinkesoep.nl.

Broodje Aap en Linke Soep

Broodje Aap & Linke Soep is een interculturele lunchservice met een positief verhaal. Het gaat om meer dan eten alleen: in onze lunches staat ontmoeting centraal.

De lunches worden gemaakt door nieuwkomers: mensen met talenten, dromen en ambities. In Broodje Aap & Linke Soep doen zij mee in de Tilburgse samenleving op een praktische, positieve en smakelijke manier.

Broodje Aap & Linke Soep is de plek waar oude en nieuwe Tilburgers en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en verrijken. Er worden verbindingen gelegd en bedrijven worden actief betrokken bij de inburgering van vluchtelingen.

Broodje Aap & Linke Soep valt onder de verantwoordelijkheid van Stichting de Krachtcentrale 013. Samen zetten we innovatieve projecten op die kwetsbare doelgroepen in de samenleving emanciperen en zo mogelijk economisch onafhankelijk maken.

Locatie

Reageer op dit bericht