Agenda

aanschuiflunch

Aanschuiflunch in het Proeflokaal van Broodje Aap & Linke Soep

Wanneer: iedere Woensdag, iedere Vrijdag Waar: Broodje Aap & Linke Soep Entree: €13,50

Aanschuiflunch in het Proeflokaal van Broodje Aap & Linke Soep

Broodje Aap & Linke Soep is een interculturele lunch- en cateringservice met een positief verhaal. In de keuken aan Boomstraat 131 worden de gerechten gemaakt door nieuwkomers van 20 verschillende nationaliteiten. En die vind je terug aan tafel in de heerlijkste Arabische, Afrikaanse, Europese en Aziatische gerechten.

Het gaat niet alleen om lekker eten, maar om veel meer. Broodje Aap & Linke Soep werkt aan succesvolle integratie van nieuwkomers. In de keuken wordt gewerkt aan taal, werknemersvaardigheden en een plan voor de toekomst. Voor talentvolle en ambitieuze koks is er een horecaopleiding. Daarin versterken de deelnemers hun horecavaardigheden en hun vaktaal en zoeken zij hun weg naar werk in Tilburg, als assistent kok, medewerker in de keuken of gastheer/vrouw.

Bij Broodje Aap & Linke Soep brengen zij hun kennis van taal en horeca meteen in de praktijk. Iedere woensdag en vrijdag is er een aanschuiflunch. Gasten schuiven samen aan met het team en je proeft van de gerechten en de verhalen erachter.

Schuif aan bij de aanschuiflunches

Elke woensdag en vrijdag om 12.30 uur in het Proeflokaal van Broodje Aap & Linke Soep in de Boomstraat 131 in Tilburg. Voor €13,50 krijg je een uitgebreide interculturele lunch met soep, dips, hapjes, salades en een zoetje. Iedere keer zijn er weer andere heerlijkheden en specialiteiten. Laat je verrassen en reserveer op info@broodjeaaplinkesoep.nl of 06 42703596

Locatie

Reageer op dit bericht