Agenda

abba fever

ABBA Fever bij The Inside in Oisterwijk

Wanneer: 1 augustus 2020 van 22:00 tot 00:30 Waar: Inside Oisterwijk Entree: €26,95
Bestel tickets

ABBA Fever bij The Inside in Oisterwijk

Leuk nieuws voor alle ABBA-fans: ABBA Fever – de beste ABBA tributeband van Nederland – komt op zaterdag 1 augustus naar The Inside in Oisterwijk. Je kunt live komen genieten van de allerbeste hits tijdens dit intieme concert van de achtkoppige live band. Er zijn nog kaarten beschikbaar. 

Terug naar de 70’s

Tijdens de geweldige liveshow van ABBA Fever wordt iedereen teruggevoerd naar de 70’s. Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo: geen enkele ABBA tophit wordt overgeslagen. Ook zorgt DJ Ramon voor de nodige muzikale hits uit de jaren ’70 en ’80 tussendoor. Zo kun je toch genieten van een ouderwets discoavondje tijdens deze corona-tijd.

Laatste kaarten

De tickets zijn inclusief hapjes tijdens de show en verkrijgbaar via de website van The Inside. Let op: er is maar plaats voor een beperkt aantal mensen vanwege de RIVM richtlijnen. Schaf snel je tickets aan.

Meer informatie

ABBA Fever geeft twee optredens. De eerste show is van 19:00 – 21:30 uur en de tweede show staat van 22:00 tot 00:30 uur op het programma. De toegang is mogelijk vanaf 18 jaar en ouder. Uiteraard is alles volgens de richtlijnen van het RIVM.

Voor actuele updates kun je het beste Facebook in de gaten houden.

Locatie