Agenda

junior stadsdichter

Afscheidsoptreden van Junior Stadsdichter in Gianotten Mutsaers

Wanneer: 18 maart 2017 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers Entree: Gratis

Afscheidsoptreden van Junior Stadsdichter in Gianotten Mutsaers

Dinsdag 21 maart wordt er in het MIDI theater een nieuwe Junior Stadsdichter gekozen, maar niet voordat ze afscheid hebben genomen van Jim van Bergen! Bij Boekhandel Gianotten Mutsaers wordt er 18 maart een afscheidsoptreden georganiseerd met poëzie, muziek en dans.

Er is een dansact: Peter Hamers, muziekdocent aan het Theresialyceum, begeleidt op gitaar een aantal latin- en ballroomdansen, die Jim met zijn partner zal uitvoeren. Jim draagt zijn gedichten voor en er staat er een interview met hem op het programma.

Jim van Bergen, leerling van het Theresialyceum, is een jaar lang de Eerste Junior Stadsdichter van Tilburg geweest. Hij heeft zijn talent verder ontwikkeld en dit met een publiek gedeeld. Andere jongeren geïnspireerd en geënthousiasmeerd voor taalkunst. Hij heeft gedichten geschreven bij belangrijke of interessante gebeurtenissen en regelmatig opgetreden bij evenementen in de stad. Zo trad de huidige Junior Stadsdichter op bij Tilburg Got Talent, het Bevrijdingsfeest, Boeken rond het Paleis en in het Cultureel Café.

De nieuwe junior Stadsdichter wordt gekozen na een interne scholencompetitie. Een vakjury en het publiek bepalen na 21 maart wie de nieuwe junior stadsdichter wordt. Wil je meer weten of de avond in MIDI bijwonen? Kijk op dan op de website.

Meer informatie

  • Locatie: Boekhandel Gianotten Mutsaers, Emmapassage 17
  • Datum: zaterdag 18 maart 2017
  • Tijd: vanaf 15:00 uur
  • Entree: gratis

Locatie

Reageer op dit bericht