Agenda

All Stars

All Stars in Theaters Tilburg

Wanneer: 16 januari 2019 van 20:15 tot 22:55 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €37,50
Bestel tickets

All Stars in Theaters Tilburg

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. Een feelgood-voorstelling over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan voetbaluurtjes op zondagmorgen.

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd: zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen en hebben ze dezelfde kleedkamergein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de vijfhonderdste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. Ze leren niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ook: samen ben je niet alleen. Nu alleen nog die wedstrijd winnen…

De regie van de musical ligt in handen van Frank Lammers. De cast bestaat uit Jim Bakkum, Lucas Hamming, Urvin Monte, Kees Boot, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin, Levi van Kempen & Mike Weerts.

Locatie

Reageer op dit bericht