Agenda

andré rieu

André Rieu 2018 Maastricht concert bij Pathé Tilburg

Wanneer: 28 juli 2018 Waar: Pathé Entree: €12.50
Bestel tickets

André Rieu 2018 Maastricht concert bij Pathé Tilburg

Op 28 juli en 29 juli kun je genieten van het André Rieu 2018 Maastricht concert op groot scherm in Pathé Tilburg! Op 28 juli draaien ze het concert van 19:00 uur tot 21:40 uur. Op 29 juli beginnen ze iets eerder: namelijk van 15:00 uur tot 19:40 uur. Tweemaal de kans om van het altijd gezellige concert te genieten!

André Rieu

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastvrouw of gastheer tijdens deze editie van André Rieu’s concert in Maastricht, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt, zal spoedig bekend gemaakt worden.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! ‘Amore, my tribute to love’ is Andrés eerbetoon aan de liefde – de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest.

Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

Locatie

Reageer op dit bericht