Agenda

Judas

Angst, verraad en moed: bestseller Judas in Theaters Tilburg

Wanneer: 6 oktober 2018 van 20:15 tot 22:15 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €27,50
Bestel tickets

Angst, verraad en moed: bestseller Judas in Theaters Tilburg

De bestseller Judas verschijnt nu ook in het theater, als een voorstelling over angst, verraad en moed die je van begint tot eind in haar greep heeft. Judas is te zien op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Judas

In 2016 schrijft Astrid Holleeder wat ze zelf noemt haar ‘testament’: Judas. Ze schrijft over het roerige gezinsleven van de Holleeders’ en het verraden van haar broer Willem. Wanneer Astrid en Sonja Holleeder belastende verklaringen afleggen tegen hun broer regelt hij vanuit de gevangenis hun liquidatie. De psychologische thriller komt tot leven in de gelijknamige voorstelling Judas, opgevoerd vanuit het perspectief van de vrouwen rondom Willem Holleeder: zijn zussen, moeder en nichtje. De hoofdrol van Astrid Holleeder wordt vertolkt door Renée Fokker. Naast haar op het toneel staan Margo Dames (zus Sonja), Trudy de Jong (moeder Stien) en Eva van de Wijdeven (nichtje Sam).

Voorafgaand aan de voorstelling krijg je unieke informatie over de Holleeders en de gevolgen die de publicatie van het boek met zich meebrachten voor Astrid. Om je geheugen op te frissen zal worden stilgestaan bij hoe het ook alweer zat met de zaak Holleeder en de betrokkenen. Na afloop van de voorstelling wordt een persoonlijk nawoord van Astrid voorgelezen.

Judas is een indrukwekkende theatervoorstelling, die laat zien hoe het is als je leven dagelijks wordt beheerst door angst en hoeveel moed er nodig is om die angst te trotseren.

Meer informatie

  • Locatie: Theaters Tilburg. de Schouwburg
  • Datum en tijd: vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018 van 20.15 tot 22.15 uur
  • Entree: vanaf €27,50

Kijk voor meer informatie op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht