Agenda

Anna Joan

Anna Joan met eigen band bij Heyhoef Backstage

Wanneer: 29 februari 2020 van 20:30 tot 23:30 Waar: Heyhoef-Backstage Entree: €7,50

Anna Joan met eigen band bij Heyhoef Backstage

Zaterdag 29 februari zal er een bijzonder concert plaatsvinden van de uit Venray afkomstige Anna Joan. Deze jonge filmactrice, danseres en zangeres trad al eerder op in de Reeshof tijdens Piazza Cultura. Lady Gaga en Michael Jackson noemt zij als haar grootste inspiratiebronnen.

Over Anna Joan

Anna Joan is de 23 jarige zangeres, actrice en songwriter uit Venray. Zij is  al vanaf jongs af aan bezig is met zingen, acteren en dansen. Na het afronden van haar bachelor Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg studeert zij momenteel aan haar Master of Music. Hier is zij een opvallende studente aangezien zij meerdere disciplines en opleidingen combineert binnen haar master- zo volgt zij zanglessen bij het Muziektheater conservatorium, songwriting-lessen bij de rockacademie en danslessen bij de dansacademie.

Daarnaast acteert zij in shortfilms. Maar de combinatie van al deze disciplines resulteert in haar eigen unieke, energieke, popperformance. Met grootse inspiratiebronnen als Lady Gaga en Michael Jackson zal zij samen met haar band op 29 februari een show verzorgen.

Voorprogramma: Bella Blues Light

Bella Blues is het geesteskind van zangeres Ellen “Bella” Vosters en gitarist Johan Hakkens.

Omdat Ellen en Johan graag uit hun comfortzone wilde stappen, formeerde ze een band met muzikanten uit verschillende disciplines. Dat het resultaat een Bluezy, Rocky en vooral Swingende band zou worden was een leuke bijkomstigheid. BellaBlues is niet binnen één genre te vangen. Gedragen door de stem van Ellen en het geweldige gitaarspel van Johan is Bella Blues een band die je zeker gezien moet hebben. Als supportact spelen ze nu in een “Light” samenstelling waar Ellen en Johan worden bijgestaan door bassist Rico Hagemeijer. Het repertoire zal ver-acoustischt worden, zodat je nu de pure Naked versie van Bella Blues kan

 

Locatie

Reageer op dit bericht