Agenda

architectuurrondleiding lochal

Architectuurrondleiding in de LocHal

Wanneer: 16 juli 2019 van 19:30 tot 20:30 Waar: LocHal Entree: €8,50

Architectuurrondleiding in de LocHal

In iedere bibliotheek zijn verhalen te vinden, maar de LocHal vertelt zélf een verhaal. Tijdens de uitgebreide architectuur rondleiding door de LocHal neemt gids Myrthe Breukink je mee door dit verhaal.

Van de nog steeds voelbare industriële geschiedenis tot de indrukwekkende textiele architectuur. In ongeveer anderhalf uur kom je te weten hoe vier architectenbureaus hun krachten bundelden om van een oude werkplaats een moderne bibliotheek én huiskamer voor de stad te maken.

Over Myrthe Breukink

Myrthe Breukink werkte, na haar studie Architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven, vier jaar als programmamaker bij het Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg (CAST). Als organisator van lezingen, debatten en excursies leerde ze Tilburg en zijn architectuur goed kennen. In de zomer van 2018 maakte Myrthe een carrièreswitch en begon ze aan haar opleiding tot goudsmid in Schoonhoven.

* Bij minder dan 8 inschrijvingen gaat de rondleiding niet door.

Inschrijven en kosten

Je kunt zich tot een week voor aanvang van de rondleiding inschrijven. Mocht de termijn verstreken zijn en je wilt alsnog meedoen, stuur dan een e-mail naar marijkefackeldey@bibliotheekmb.nl. Kosten voor individuele deelname aan de architectuurrondleiding zijn € 8,50 p.p.

Locatie

Reageer op dit bericht