Agenda

Armhoef viert Koningsdag

Armhoef viert Koningsdag

Wanneer: 27 april 2017 van 15:00 tot 21:00 Waar: Armhoefse Akkers

Armhoef viert Koningsdag

Leg je kleedje neer, haal je mooiste spullen van de zolder en verkoop alles. Wees er op tijd bij, dan heb je een goed plekje! Kom maar de gezelligste markt van Tilburg tijdens Koningsdag bij de Armhoef. 

Er is veel meer te doen dan alleen te gekke rommelmarkt op de Armhoef. Wat dacht je van leuke muziek en activiteiten voor de kinderen, daarbij nog niet eens over de fietsversierwedstrijd gesproken!

Koningsdag bij Armhoef

Op een van de leukste plekken van de wijk Armhoefse Akkers vieren we Koningsdag 2017. Met onder meer gezellige muziek, een springkussen, popcornkraam, een mini-vrijmarkt en een fiets-versierwedstrijd. Zoals bij een echt evenement hoort, zijn ook een bar en toiletten aanwezig. Dit buurtfeest voor jong en oud mag je niet missen!

Fietsversierwedstrijd

Om 17:00 uur vertrekt een bonte stoet aan versierde fietsen over De Werf. Alle kinderen mogen meedoen. Ga tijdens de meivakantie aan de slag emt het versieren van je fiets, of kom je fiets in De Holle Boom ‘pimpen’

Omdat ze graag willen weten op hoeveel mensen de Armhoef kan rekenen, vragen zij of je jezelf aan wilt melden op het Facebook event!

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Locatie

Reageer op dit bericht