Agenda

art fair

Art Fair in het spoorpark op 26 september

Wanneer: 26 september 2021 van 10:00 tot 16:00 Waar: geen locatie Entree: Gratis

Art Fair in het spoorpark op 26 september

The Hostel Tilburg organiseert de Art Fair op 26 september van 10.00 uur tot 16.00 uur in het Spoorpark te Tilburg. Op de 3e editie van deze kunst en ambachten markt zijn er schilders, tekenaars, kunstenaars en ambachtslieden aanwezig om te laten zien wat voor mooie dingen ze maken en deze te verkopen.

Wat is er te doen

Op deze editie zijn er naast verse kruiden van het kruidenvrouwtje en streekproducten van The Hostel Tilburg een houtsnijwerkbeeldhouwster, leerbewerkers een macrameester en een tinnegieter aanwezig. Verder bieden we op de Art Fair vanuit onze promotiewagen een kleine selectie streekproducten aan om deze onder de aandacht te brengen. Ook aan de allerjongste bezoekers van het park is gedacht. Voor hen is er een schminkster en iemand die je haar kan invlechten voor een habbekrats.

Doel

The Hostel Tilburg wil cultuur, natuur en recreatie verbinden door het organiseren van evenementen. Het liefst doen ze dit samen met lokale initiatieven, kunstenaars en ondernemers. Daarnaast wil The hostel Tilburg via deze kleinschalige kunstmarkt de makers, ambachtslieden en kunstenaars van Tilburg een platform bieden om hun werk te laten zien.

Interesse

We willen jullie graag verwelkomen op de Art Fair in het spoorpark 25 september!