Agenda

Assepoester

Assepoester (6+) bij Theaters Tilburg

Wanneer: 26 mei 2019 van 14:30 tot 15:50 Waar: Theaters Tilburg Entree: €17,50
Bestel tickets

Assepoester (6+) bij Theaters Tilburg

Op zondag 26 mei staat er een hele leuke familievoorstelling op het programma bij Theaters Tilburg: Assepoester. De voorstelling vindt plaats van 14.30 tot 15.50 uur en kaarten zijn (nog steeds) verkrijgbaar voor €17,50 per stuk

Assepoester

Als de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland vertrekt, blijft ze achter met haar stiefmoeder en stiefzus. De twee zijn niet bepaald aardig en laten Assepoester alle smerige klusjes in huis doen. Als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet eens mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee, krijgt ze toch de kans om naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje goed af. Op humoristische wijze wordt dit bekende sprookje in een nieuw jasje gestoken, met vrolijke liedjes en uiteraard schitterende kostuums!

Tips:

  • Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast in de foyer.
  • Doe mee met de kleurwedstrijd! Lever voor aanvang van de voorstelling jouw kleurplaat in, en wie weet wordt je na de voorstelling wel op het podium geroepen door de cast voor de prijsuitreiking! Download je kleurplaat hier, en vergeet ‘m niet mee te nemen naar het theater.

Locatie

Reageer op dit bericht