Agenda

Australian Dance Theatre

Australian Dance Theatre komt naar Theaters Tilburg

Wanneer: 7 december 2018 van 20:15 tot 21:25 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €24,-
Bestel tickets

Australian Dance Theatre komt naar Theaters Tilburg

Het Australian Dance Theatre staat bekend om zijn mix van fysieke, aan acrobatiek grenzende dans en de sterk visuele voorstellingen. Tijdens de Europese tournee doet het gezelschap ook Tilburg aan met de voorstelling The Beginning of Nature. Australian Dance Theatre is te zien op vrijdag 7 december in Theaters Tilburg.

The Beginning of Nature is geïnspireerd door het baanbrekende boek The End of Nature van Bill McKibben, het eerste boek over Global Warming. De dans- en muziekvoorstelling gaat uit van ritmes in de natuur en natuurlijke processen: van dag naar nacht, het wisselen van de seizoenen, groei en aftakeling en de getijden van de oceanen. Voor deze voorstelling gaan de dansers de samenwerking aan met het Australian String Ensemble, het Zephyr Quartet en de vocalisten Georgia Hall en Heru Pinkasova. In de partituur klinkt ook de Kaurna-taal, de eerste taal die ooit werd gesproken op de uitgestrekte vlakten van Adelaide, thuishaven van het ADT.

Verkoopinformatie

Australian Dance Theatre is te zien op vrijdag 7 december om 20:15 uur in de schouwburg. Tickets zijn verkrijgbaar via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht