Agenda

Autisme

Autisme bijeenkomst bij ContourdeTwern

Wanneer: 11 maart 2020 van 19:30 tot 21:30 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis, wel aanmelden
Bestel tickets

Autisme bijeenkomst bij ContourdeTwern

Autisme kan gevolgen hebben op alle gebieden van het dagelijks leven, zoals zelfzorg, wo-nen, ontwikkeling, school, werk, relaties enzovoort. Zorgen voor iemand met deze stoornis kan intensief en veeleisend zijn. Als mantelzorger krijg je dagelijks te maken met allerlei prakti-sche en emotionele vragen.

Autisme bijeenkomst

Heb jij een partner en/of kind met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS)? Dan ben je van harte welkom bij deze lotgenotengroep. Deze bijeenkomst is speciaal voor de mantelzorgers. Op woensdag 11 maart van 19.30 tot 21.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats in MFA De Symfonie, speciaal voor iedereen met een partner en/of kind(eren) met een Autisme Spec-trum Stoornis. Heb je vragen, wil je ervaringen uitwisselen of heb je tips over hoe om te gaan met autisme binnen je gezin? Voel je dan vrij om te komen en deel je ervaringen. Wij bieden geen oplossing, wel een luisterend oor en eventueel tips. Voor elkaar en met elkaar. De entree is gratis.

Aanmelden

Om een idee te hebben van hoe veel mensen er komen is het fijn als je je aanmeldt. Dat kan via de mail: lydiadriessen@contourdetwern.nl of telefonisch: 06-19409911.

Over ContourdeTwern

ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we men-sen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen we met al onze kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Dat vatten we samen in het motto: nooitalleen.

Locatie