Agenda

Happy haring hours

Auto-tour-tocht en mosselen bij De Eetkamer

Wanneer: 8 juli 2018 van 11:00 tot 23:00 Waar: De Eetkamer Entree: €75,00

Auto-tour-tocht en mosselen bij De Eetkamer

Heb jij zin in een auto-tour-tocht met heerlijke mosselen als afsluiter? Kom dan op zondag 8 juli naar De Eetkamer, want vanaf daar start de auto-tour-tocht 2018! 

Auto-tour-tocht bij De Eetkamer

Zondag 8 juli is om 11:00 uur het ontvangst met koffie, thee en uiteraard iets lekkers. Om 11:30 uur is de start van de verrassende tour-tocht inclusief het lunchpakket! Rond 17:00 uur is de tour-tocht afgelopen en is er een ontvangst bij De Eetkamer met een apéretief. De aanvang van het mosseldiner is om 18:00 uur. De kosten voor de gehele dag bedragen €75,00 euro per persoon, all-in.

De Eetkamer Goirle

De Eetkamer is gehuisvest in een karakteristiek pand dat Rens – die zowel architect, textielbaron en later zelfs burgemeester van Goirle was – in 1907 liet bouwen. In de vijftiger jaren kwam het in handen van de textielindustrieel Mes.

De uitstraling van het pand is zoveel mogelijk behouden. De originele parketvloer, de schouwen en de glas-in-loodramen zijn intact gebleven. In de Gelagkamer (waar kleinere groepen kunnen eten) was een bibliotheek annex jachtkamer gevestigd, terwijl de Eetkamer de oorspronkelijke woonkamer was. De Tuinkamer kijkt uit op de schitterende tuin, waar overigens ook gedineerd kan worden. Oorspronkelijk was het onderdeel van de binnenplaats.

Locatie

Reageer op dit bericht