Agenda

Avengers Night

Avengers Night in Pathé Tilburg

Wanneer: 23 april 2019 om 21:00 uur tot 24 april 2019 om 03:00 uur Waar: Pathé Entree: €15
Bestel tickets

Avengers Night in Pathé Tilburg

Marvel fans opgelet! Maak je klaar voor de allesbeslissende spectaculaire finale. Zie 23 op 24 april als allereerste Avengers Endgame met voorafgaand Avengers Infinity War tijdens de Avengers Night.

Avengers Infinity War

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos. Thanos vormt een bedreiging die te groot is voor éen enkele held.
De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Avengers Endgame

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Van 20:50 tot 23:35 uur kun je genieten van Avengers Infinity War. Na een pauze van een klein halfuurtje kun je weer volop genieten van 00:01 tot 3:05 met Avengers Endgame.

In het kort

Locatie

Reageer op dit bericht