Agenda

reisverhalen

Avond vol bijzondere reisverhalen bij de Bibliotheek Tilburg Centrum

Wanneer: 24 oktober 2018 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: gratis

Avond vol bijzondere reisverhalen bij de Bibliotheek Tilburg Centrum

Sommige mensen zijn rusteloos, willen altijd nieuwe reizen maken, anderen ontmoeten en indrukken opdoen. Reisjournalist en meesterverteller Jelle Brandt Corstius is er zo een. Op 28 september vertelde hij daarover tijdens zijn Theatercollege bij Theaters Tilburg. Maar ook onze eigen stad Tilburg kent bijzondere reizigers. Met 3 van hen kun je kennismaken tijdens een avond vol bijzondere reisverhalen die Theaters Tilburg en de Bibliotheek Tilburg Centrum organiseren op woensdag 24 oktober.

Birthdaysuit

In hun birthdaysuit: de Tilburgse broers Maurice en Laurence Baltissen vertellen over hun reizen, die ze poedeltje naakt maakten, zonder kleding, geld of creditcard. Enige bagage: 650 zelf ontworpen shirts. Deze werden door de broers geruild voor verblijf, vervoer en meer om zo hun reis te kunnen maken. Drie keer hebben de broers inmiddels op deze manier gereisd. Deze avond hoor je hun verhalen, hun idealen en kun je ook zelf een shirt aanschaffen zodat de broers opnieuw op avontuur kunnen.

Hera van Willick

Hera van Willick is een geboren en getogen Tilburgse. In 2013 besloot ze haar appartement op te zeggen en spullen weg te doen om de wereld in te trekken op de fiets. Inmiddels heeft ze tienduizenden kilometers gefietst door 48 landen in Europa, Azië, Noord- en Midden-Amerika. Tijdens deze avond vertelt ze over haar ontmoetingen onderweg, angst, vrijheid, de levenslessen die ze leerde en over het met een bonzend hart kamperen in de wildernis van Alaska.

In het kort

  • Locatie: Bibliotheek Tilburg Centrum
  • Datum en tijd: woensdag 24 oktober vanaf 19.15
  • Entree: gratis | aanmelden via ticketsbtc@bibliotheekmb.nl | telefonisch 013-4648513 | of bij de balie

Kijk voor meer informatie op de website van De Bibliotheek Midden-Brabant

Locatie

Reageer op dit bericht