Agenda

De kinderen van juf kiet

B2B-event Euroscoop

Wanneer: 8 december 2016 van 19:00 tot 23:00 Waar: Euroscoop Entree: Gratis

B2B-event Euroscoop

Met het bedrijf alvast in kerstsfeer komen. Die mogelijkheid biedt Euroscoop in samenwerking met studenten van Fontys ACI. Op donderdag 8 december vindt bij de bioscoop aan het Olympiaplein 2 in Tilburg een B2B-event om bedrijven in de regio Tilburg kennis te laten maken met de mogelijkheden die Euroscoop op zakelijk gebied te bieden heeft.

B2B-event

Het hele event is in kerstsfeer, zodat iedereen vast lekker in de stemming komt voor de feestdagen. Dat past ook precies bij de film die bezoekers van het event te zien krijgen: de première van ‘Office Christmas Party’, een grappige film over een geweldige kerstborrel op kantoor die enigszins uit de hand loopt. Voorafgaand aan de film wordt een hapje geserveerd en is er de gelegenheid om gezellig te borrelen en met andere genodigden te netwerken.

Meer informatie

De toegang tot het B2B-event in Euroscoop is gratis voor geïnteresseerde bedrijven. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk en kan via iemesprojecteuroscoop@gmail.com.

Locatie