Agenda

Back to the 90's

Back 2 The 90’s in het Leijpark

Wanneer: 1 juli 2017 van 13:00 tot 23:30 Waar: Leijpark Entree: €34,50
Bestel tickets

Back 2 The 90’s in het Leijpark

Op 1 juli 2017 is het weer tijd om eens terug te gaan naar de jaren ’90, namelijk met Back 2 The 90’s in het Leijpark in Tilburg! Ga helemaal los op de oude beats van Mental Theo, 2 Brothers on the 4th floor, East17 en nog veel meer artiesten.

Wil je kans maken op gratis kaarten voor Back 2 The 90’s (en tevens Park Beats), doe dan mee met de prijsvraag op onze website.

Back 2 The 90’s

Dit succesvolle festival komt weer terug met Nederlandse maar ook een aantal internationale artiesten. Op 1 juli wordt het Leijpark in Tilburg voor de vijfde keer omgetoverd tot festival terrein en alles heeft met de jaren 90 te maken! Met legendarische artiesten in eerdere jaren zoals Scooter, Party Animals & Vengaboys werd het voor de organisatoren moeilijk dit te evenaren. Maar het is ze gelukt!  Namen als Technotronic, East17 en Mental Theo gaan ervoor zorgen dat de 90’s weer een dag terug zijn in Tilburg.

back-2-the-90s

Tickets

Wil jij ook terug in de tijd met je vrienden en vriendinnen? Bestel dan snel Tickets voor Back 2 The 90’s voor het is uitverkocht! De ticketprijs is €34,50 excl BTW. Toegang voor het festival is vanaf 18 jaar. Het festival is van 13:00 tot 23:30 uur. Bestel hier de tickets.

Vanaf Tilburg Centraal station rijden de hele dag door pendelbussen naar het Leijpark en terug. Ben je van plan met de auto te komen? Er wordt dan aangeraden om te parkeren bij de parkeergarage van Stappegoor. Natuurlijk zijn er genoeg staanplaatsen voor je fiets of scooter en ook kan je met het openbaar vervoer komen.

Foto’s bekijken

Wil je alvast in de stemming komen? Of was je er vorig jaar ook bij? Bekijk dan hier de foto’s van vorig jaar die Bas Haans maakte.

Locatie

Reageer op dit bericht