Agenda

backbone

Backbone in Theaters Tilburg: dans uit Canada

Wanneer: 24 januari 2019 van 20:15 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €20,50
Bestel tickets

Backbone in Theaters Tilburg: dans uit Canada

Backbone is de nieuwste voorstelling van het Canadese Red Sky Performance. Live muziek en dans, geïnspireerd op de bergkammen, of ruggengraat, van de continenten. De voorstelling maakt deel uit van de internationale selectie van Theaters Tilburg en is op 24 januari te zien in de schouwburg.

Krachtig, atletisch en hypnotiserend brengt Red Sky Performance de schoonheid van inheemse culturen uit Canada voor het voetlicht, zoals van de Anishinabek, Mississaugas of the New Credit First Nation. Baanbrekende creaties die het uitgestrekte en rotsachtige terrein van Canada tot leven brengen.

Red Sky Performance heeft de stad Toronto (Tkaronto) als thuisbasis, wat ‘waar de bomen in het water staan’ betekent. Sinds 2003 toert het gezelschap de hele wereld over en mocht het meerdere onderscheidingen in ontvangst nemen.

Verkoopinformatie

Backbone door Red Sky Performance vindt plaats op donderdag 24 januari om 20:15 uur in de schouwburg. Tickets zijn te bestellen via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht