Agenda

Bácoustique

BackUpband-duo ‘Báscoustique’ op de Backyard Veranda

Wanneer: 7 juni 2020 van 17:00 tot 18:30 Waar: geen locatie

BackUpband-duo ‘Báscoustique’ op de Backyard Veranda

Zondag 7 juni zal de zesde editie van de Backyard Blues concerten weer plaatsvinden op de veranda in de Dongevallei/Reeshof.  Niemand minder dan het duo Báscoustique, bestaande uit de kern van de Heyhoef-BackUp Band gitarist/zanger Hans Ligtenberg met Marco van der Velden. Zij zullen in de achtertuin aan de Dongevallei te zien zijn in een uitzending van ongeveer een half uur.

Backstage Backyard Blues

Er bestaat bijna geen titel uit de historie van rock, seventies, traditionals, soul classics, ballads of blues-standards welke zij niet machtig zijn om te vertolken. Niet voor niets zijn zij de drijvende krachten achter de Heyhoef-Muziekfabriek. Waar ze in staat zijn om startende muzikanten uit heel Brabant te begeleiden en naar een hoger niveau te tillen.

Reeds vijf succesvolle edities heeft Heyhoef-Backstage achter de met  ‘Backstage Backyard Blues in de Dongevallei’. Het kleinschalige, subtiele en ecologische alternatief voor de uitgevallen concerten bij de Heyhoef blijkt een schot in de roos. De kijkdichtheid is erg goed en de liefhebbers en fans doneren gul.

Uitzending

Zondag 7 juni is Báscoustique vanaf 17.00 uur te bewonderen in de ‘Backyard-Blues’ uitzending in de Dongevallei tussen de Schotse Hooglanders via de website van Heyhoef-Backstage. Kijken is gratis en doneren is vrijblijvend via de website. Ook via deze website zijn de reeds eerder opgenomen 5 edities nog terug te kijken via Hey-TV.  Op zondag 21 juni en 5 juli zullen de twee laatste Backyard Blues concerten gehouden worden. Deze edities met het duo Verbraak-Van Bijnen en blues-solist Big Bo.

Reageer op dit bericht