Agenda

badeendenrace

Badeendenrace in de Piushaven tijdens de Tilburgse Kermis 2019

Wanneer: 24 juli 2019 van 16:00 tot 18:00 Waar: Piushaven Entree: Gratis

Badeendenrace in de Piushaven tijdens de Tilburgse Kermis 2019

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg organiseert in samenwerking met Albert Heijn Tilburg op woensdag 24 juli de badeendenrace in de Piushaven. Het startschot is rond 16.00 uur. 15.000 knalgele badeendjes gaan met elkaar de strijd aan om als eerste over de finish te zwemmen. Iedereen kan voor € 5 symbolisch een eendje adopteren bij een van de 21 Albert Heijn vestigingen in (regio) Tilburg.

Door een eendje te adopteren steun je een goed doel, maak je kans op prijzen én krijg je gratis toegang tot het reuzenrad op de Tilburgse Kermis. Eén van de prijzen die je kunt winnen door mee te doen aan de badeendenrace, is een high tea en diner aan in het reuzenrad. Daarnaast maak je op kans op een jaar gratis rijden in een Citroën C1 (C-ÉÉNDJE).

XL badeenden

Net als vorig jaar is er de Badeendenrace XL: een spannende race voor bedrijven. Net zo spannend en ‘eenderverend’, maar dan met grote badeenden die je naar wens kunt pimpen. Voor € 100,- koop je een grote badeend om daarvan een drijvend promotiemiddel te maken. Voor de grote badeend wordt nog een extra prijs uitgedeeld: voor de eend die het mooist is versierd.

Locatie

Reageer op dit bericht