Agenda

obstacle run

Battle of the Clans bij Highland Edition Obstacle Run

Wanneer: 16 juni 2018 van 14:00 tot 19:00 Waar: geen locatie Entree: Verschillend
Bestel tickets

Battle of the Clans bij Highland Edition Obstacle Run

Tijdens de Highland Edition-Obstacle Run in Tilburg wordt dit jaar een nieuw onderdeel geïntroduceerd. Op 16 juni kunnen ’s Middags teams van vijf deelnemers samen strijden voor de titel ‘Beste Clan of the 2018 Gathering’. Gedurende een strijd bestaande uit drie onderdelen zullen ze gaan zien welk team elkaar het beste helpt en samenwerkt en strijd voor de eer van de Clan.

Obstacle Run

Zijn jullie op zoek naar een leuke team activiteit voor teambuilding, vrijgezellenfeest of gewoon voor een gezellige middag met je vereniging, collega’s of vriendengroep? Tijdens een leuke middag gaan jullie in drie uur strijden om te bepalen welke Clan het sterkst is en het beste samenwerkt tijdens de Gathering.

Programma

De Battle bestaat uit drie onderdelen van ieder 45 minuten.

  • 3 km Team Obstacle Sprint: als team moet je gezamenlijk over de finish komen. Het team dat als eerste finished krijgt de meeste punten en het laatste team de minste. Dit kan je enkel winnen door samen te werken.
  • Team Challenge: jullie krijgen onder aanmoediging van een Drill Instructeur verschillende opdrachten. Gaan jullie de uitdaging aan en weten jullie het beste de challenges uit te voeren? Met onderdelen als ‘Drop IT’, AMRAP Battle en Cary Challenge.
  • Clash of the Clans: alsof het nog niet genoeg is gaan de Clans nu echt tegen elkaar strijden. Per onderdeel kunnen weer punten worden verdiend.

Tussendoor kun je even bijkomen, omkleden en wat eten of drinken. In totaal kunnen er 20 teams deelnemen. Je kunt tickets bestellen via de website van Obstacle World.

Reageer op dit bericht