Agenda

veteranen netwerkborrel

BBQ tijdens Veteranen Netwerkborrel

Wanneer: 20 september 2018 Waar: Café Hoegaarden Entree: €15
Bestel tickets

BBQ tijdens Veteranen Netwerkborrel

Op donderdag 20 september 2018, om 19.30 uur, is er weer een Veteranen Netwerkborrel in Café Hoegaarden in Tilburg. Dit keer wordt er niet alleen een borrel gedronken, maar is er ook de gelegenheid om te genieten van een uitgebreide en goed verzorgde BBQ.

BBQ

Omdat het gezellig is om ook eens met elkaar te eten organiseert de Stichting Veteranen Hart van Brabant, in samenwerking met Café Hoegaarden, een uitgebreide en goed verzorgde BBQ voor veteranen en hun partner. Kosten voor deelname aan dit diner zijn €15,- per persoon. Het is voor veteranen een leuke manier om elkaar nog eens te treffen voor de Veteranendag Hart van Brabant, die plaats zal vinden op 27 oktober aanstaande in Rijen.

Eerdere edities Veteranen Netwerkborrel

De netwerkborrel is een initiatief van de Stichting Veteranen Hart van Brabant en vindt plaats op iedere derde donderdag van de maand in Café Hoegaarden in het centrum van Tilburg. Vanaf de eerste editie van de Veteranen Netwerkborrel bleek het al een groot succes. Sindsdien is de opkomst aardig gegroeid. Vele veteranen van allerlei onderdelen weten elkaar steeds beter te vinden onder het genot van een kop koffie, een glas wijn of een lekker glas bier. Café Hoegaarden is sponsor van de Veteranen Netwerkborrel en biedt, naast een gezellige ambiance, een hapje aan tijdens de borrels.
Ook krijgen veteranen 10% korting op vertoon van hun veteranenpas. Niet alleen tijdens de borrel, maar ook op alle andere momenten.

Doel

De Veteranen Netwerkborrel wordt georganiseerd door de Stichting Veteranen Hart van Brabant en heeft als doel om veteranen met elkaar in verbinding te stellen, zodat zij ervaringen kunnen uitwisselen over o.a. zorg, educatie, werk en gezin. De stichting bestaat sinds februari 2014 en fungeert als kennisplatform in de regio Midden-Brabant. Door het verbinden en versterken van de contacten van en voor veteranen ontstaat een sterke sociale, economische, medische en maatschappelijke basis waar veteranen en hun omgeving op kunnen vertrouwen en bouwen.

Praktische informatie

  • Locatie: Café Hoegaarden
  • Datum: 20 september
  • Aanmelden kan door geld over te maken naar NL88RABO0154560987 ten name van Stichting Veteranen Hart van Brabant. Onder vermelding van je naam en het aantal deelnemers. Dit kan tot en met 16 september.

Meer weten?

Meer informatie vind je op de Facebookpagina, of volg ze op Twitter via @VeteranenHvB.

Locatie

Reageer op dit bericht