Agenda

Paradijsvertraging

Beeldende voorstelling Paradijsvertraging in De Nieuwe Vorst (AFGELAST)

Wanneer: 18 maart 2020 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Beeldende voorstelling Paradijsvertraging in De Nieuwe Vorst (AFGELAST)

Een beeldende voorstelling met een fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst niet wordt geschuwd. Een ijzersterk oerschreeuwritueel als klankkast tegen de huidige tijd. Op woensdag 18 maart vindt de voorstelling Paradijsvertraging plaats bij De Nieuwe Vorst.

In een ondergrondse bunker zijn de zaden van de wereld opgeslagen. Na een niet nader omschreven ramp, meldt een groepje idealisten zich om de zaden weer op te kweken. De groep vergeet de beschaving waar ze uit voortkwamen en ontwikkelt in razend tempo een eigen vorm van stompzinnigheid. Als het laatste licht door kortsluiting uitvalt, kan niemand zich meer herinneren hoe het weer aan moet.

Dit collectief vond elkaar tijdens de Mime Opleiding waar het in juni 2018 gezamenlijk afstudeerde. Hoe verschillend de afzonderlijke leden ook zijn, zij stuwen elkaar onzelfzuchtig omhoog; zich constant bewust van de aanwezigheid van de ander. Ze rijgen humor en tragiek aan elkaar, nemen de tijdsgeest op de hak en zetten hun hele hebben en houwen in voor eenzelfde doel: een verhaal vertellen en er alles uithalen wat erin zit.

Paradijsvertraging: Praktische info

  • Woensdag 18 maart
  • 20.30 – 22.00 uur
  • Theater De Nieuwe Vorst
  • Tickets

Locatie

Reageer op dit bericht