Agenda

Bites XXL

Beer & Bites XXL bij Lokaal Zeven

Wanneer: 7 juli 2017 van 17:00 tot 00:00 Waar: Lokaal Zeven Entree: Gratis

Beer & Bites XXL bij Lokaal Zeven

Na vele succesvolle edities van de speciaalbier avond Beer & Bites heeft Lokaal Zeven besloten het dit keer groter aan te pakken. Beer & Bites XXL zal plaatsvinden op 7 juli vanaf 17:00 uur, op het zonovergoten terras van Lokaal Zeven.

Thema avond

Het thema van deze avond zal zijn: Lokaal gaat Lokaal. Enkel lokale bieren zullen deze avond te verkrijgen zijn aan de lange bar op ons terras. Grote en kleine brouwerijen uit de omgeving Tilburg zullen aanwezig zijn om hun bieren aan te prijzen bij Lokaal Zeven. Denk aan: La Trappe, Loc en Kraft.

Zomer editie van Beer & Bites

Bij zo’n zomerse editie van Beer & Bites kan een barbecue natuurlijk niet ontbreken. Heerlijke vis- en vlees gerechten zullen hier te verkrijgen zijn in verschillende prijs categorieën. Daarnaast zal het plein in zomerse sferen gehuld worden met lampjes, muziek en vuurkorven. In tegenstelling tot voorgaande edities van Beer & Bites is dit evenement geheel gratis toegankelijk. Met de munten die je kan inleveren bij zowel de bar als de barbecue geef je volledig invulling aan je eigen evenement!

Als echte bier liefhebber mag je dit evenement niet missen!

Locatie

Reageer op dit bericht