Agenda

Bella Donna's

Pathé Ladiesnight: Bella Donna’s bij Pathé Tilburg

Wanneer: 13 september 2017 van 18:00 tot 23:00 Waar: Pathé Entree: €14,50
Bestel tickets

Pathé Ladiesnight: Bella Donna’s bij Pathé Tilburg

Op woensdag 13 september vindt een nieuwe editie van de Pathé Ladiesnight plaats bij Pathé Tilburg. De film Bella Donna’s staat op het programma. Bezoekers zijn vanaf 18.00 uur welkom om onder het genot van een drankje verschillende stands af te struinen, waar je onder andere sieraden en make-up kunt kopen. Ook kun je deze editie deelnemen aan een spel of een foto laten nemen bij het fotohoekje. Ook maak je als bezoeker kans op verschillende leuke prijzen.

Bella Donna’s

Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde.

In het kort

  • Datum: woensdag 13 september 2017
  • Tijd: de eerste vertoning start om 19.00 uur, de laatste om 21.00 uur
  • Locatie: Pathé Tilburg (Pieter Vreedeplein)
  • Entree: €14,50

Voor meer informatie kun je ook de website van Pathé Tilburg bekijken.

Locatie

Reageer op dit bericht