Agenda

Benefiet concert

Benefiet concert KWF bij Wijkcentrum Heyhoef

Wanneer: 10 mei 2019 van 19:30 tot 23:00 Waar: Wijkcentrum Heyhoef Entree: €10,-

Benefiet concert KWF bij Wijkcentrum Heyhoef

Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen kanker. Maar nog altijd overlijden jaarlijks zo’n 45.000 Nederlanders aan deze vreselijke ziekte. Geld voor onderzoek is daarom hard nodig….

Daarom organiseert KWF Tilburg in samenwerking met Heyhoef Backstage we benefiet avond op vrijdag 10 mei in met optredens van Soul in One & Yannick Game.

Een swingende avond

Geniet van de authentieke soul- en discomuziek van Stevie Wonder, Sam & Dave, Pointer Sisters, Blues Brothers, Etta James en vele anderen. Gesteund door drums, snaren, toetsen en blazers brengen onze vocalisten een verrassend en tijdloos repertoire ten gehore. Een garantie voor een fantastische beleving! Soul in One staat garant voor een avondvullende swingavond. Zij hebben hun reputatie hoog te houden en zien er naar uit om in de ambiance van Heyhoef-Backstage hun visitekaartje af te geven.

In het kort

  • Datum: vrijdag 10 mei
  • Tijd: 19.30 – 23.00 uur
  • Locatie: Wijkcentrum Heyhoef
  • Kosten: €10,- (incl. twee consumptiemunten). €7,50 gaat direct naar KWF Tilburg.

Kaarten kunnen aangeschaft worden bij de receptie en bar van Wijkcentrum Heyhoef. Het wordt verzocht om vooraf aan het benefiet concert kaarten te kopen.

Locatie

Reageer op dit bericht