Agenda

Iris Rijsdijk

Benefietfestival: Join the Festival bij Club Smederij (AFGELAST!)

Wanneer: 15 maart 2020 van 15:00 tot 23:00 Waar: Club Smederij Entree: €17,25
Bestel tickets

Benefietfestival: Join the Festival bij Club Smederij (AFGELAST!)

Op zondag 15 maart vindt er bij Club Smederij een benefietfestival plaats voor Iris Rijsdijk-Van Eerd. Toffe artiesten en vette DJ’s staan klaar om er een topfeest van te maken! 

Voor Join the Festival staat een geweldige line up om jong en oud een topfeest te bezorgen bij Club Smederij:

  • BrugklasBeatz (The Voice of Holland 2020)
  • Gil & Megas
  • DJ Cas August
  • Cheyenne Toney
  • band305
  • DJ Cynthia Lacle

Verder worden de bezoekers getrakteerd op smaakvol streetfood en extra entertainment. Ook kunnen zij meedoen aan een loterwij waarvoor verschillende ondernemers uit Tilburg en omgeving prijzen ter beschikking stellen. De hosting wordt verzorgd door Roy Smolenaars.

Over Iris Rijsdijk-van Eerd

Ik ben Iris Rijsdijk-van Eerd en dit is mijn verhaal:

6 jaar geleden liep ik niet-aangeboren hersenletsel (NAH) op na een hersenvliesontsteking in mijn 2e zwangerschap. Mijn energieke, sportieve en ambitieuze leven is sindsdien veranderd in een leven waarin niets meer vanzelfsprekend is en veel rust nodig is. Bekijk hier wat Iris overkwam.

Tijdens mijn actie voor de hersenstichting werd ik meerdere keren geattendeerd op een kliniek in Amerika. Waar ik de Tilburg Ten Miles voor liep, blijkt daar al beschikbaar: een effectief trainingsprogramma bij NAH. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen, zijn de resultaten zeer indrukwekkend. Ik moet het proberen, het zou een verbetering van kwaliteit van leven kunnen betekenen voor mij en mijn gezin.

De totale kosten bedragen ongeveer € 15.000. Een serieus bedrag. Vrienden organiseren daarom dit benefietfeest voor mij, hoe lief! En helemaal in mijn straatje: toffe locatie, gave artiesten, lekkere dj’s en vooral heerlijk samen feesten.
Ik zal er zijn, met oordoppen en eventueel een zonnebril, maar genietend van ieder moment. Op weg naar misschien weer een stapje verder naar mijn oude ik. Kom je ook?

Join The Festival!

Liefs Iris

Locatie

Reageer op dit bericht