Agenda

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret festival in de Beekse Bergen

Wanneer: 8 juni 2018 tot 10 juni 2018 Waar: Beekse Bergen Entree: Vanaf €74,-
Bestel tickets

Best Kept Secret festival in de Beekse Bergen

Best Kept Secret Festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit jaar alweer vindt alweer de zesde editie van dit evenement plaats. Wil jij Best Kept Secret 2018 echt niet missen en ben jij benieuwd naar de prijzen en artiesten? Lees dan snel verder, wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Best Kept Secret 2018

Op Best Kept Secret programmeert de organisatie de artiesten die ze zelf graag willen zien en bij voorkeur zetten zij ze voor een groter publiek dan de artiesten normaliter gewend zijn. Ze beperken zich niet tot een paar genres. Van indierock tot hiphop en van garage rock tot electronica: als zij het tof vinden, staat het op het festival. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s.

De rest laten ze over aan jou en je vrienden. Sleep je vrienden mee naar een area die er gisteren nog niet was (en zet daar zelf jullie favoriete platen op), schuif aan bij het long table dinner of gooi je eigen vlees op de BBQ’s. En vooral: geniet met zijn alle van drie dagen toffe muziek en spannende artiesten.

Kijk hieronder alvast voor een deel van de line-up! Best Kept Secret 2018

Tickets

Wil jij dit gave festival echt niet missen? Scoor dan nu alvast je tickets. Voor de prijzen van deze tickets kijk je even hieronder!

  • Weekend ticket (inclusief camping): €175,-
  • Weekend ticket (zonder camping): €152,50
  • Vrijdag ticket: €84,-
  • Zaterdag ticket: €84,-
  • Zondag ticket: €84,-

Voor de prijzen van parkeerkaarten, bustickets, long table dinners, accomodaties en overige upgrades kijk je even op de website van Best Kept Secret.

Locatie

Reageer op dit bericht