Agenda

Best Kept Secret Festival 2020

Best Kept Secret Festival 2020 (AFGELAST!)

Wanneer: 12 juni 2020 tot 14 juni 2020 Waar: Beekse Bergen Entree: vanaf €84,-
Bestel tickets

Best Kept Secret Festival 2020 (AFGELAST!)

Op dinsdag 21 april 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Best Kept Secret is weer terug, dit jaar van vrijdag 12 juni tot zondag 14 juni. Het festival wordt voor de zevende keer gehouden, met de Beekse Bergen als decor van het evenement. Benieuwd naar de entreeprijzen en artiesten voor Best Kept Secret Festival 2020? Wij hebben de informatie even voor je op een rijtje gezet. 

Best Kept Secret Festival 2020

Bij Best Kept Secret programmeert de organisatie de artiesten die ze zelf graag willen zien. Bij voorkeur zetten zij deze artiesten voor een groter publiek dan zij normaliter gewend zijn. Ze beperken zich niet tot een paar genres. Van indierock tot hiphop en van garage rock tot electronica: als zij het tof vinden, staat het op het festival. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s.

De rest laten ze over aan jou en je vrienden. Sleep je vrienden mee naar een area die er gisteren nog niet was, schuif aan bij het long table dinner of gooi je eigen vlees op de BBQ’s. En vooral: geniet met zijn alle van drie dagen toffe muziek en spannende artiesten.

Tickets

Wil jij Best Kept Secret Festival 2020 absoluut niet missen? Scoor dan alvast je tickets. De prijzen vind je hieronder!

  • Weekend ticket (inclusief camping): €184,-
  • Weekend ticket (zonder camping): €169,-
  • Vrijdag ticket: €84,-
  • Zaterdag ticket: €84,-
  • Zondag ticket: €84,-

Kijk voor de prijzen van de accommodaties, parkeerkaarten, merchandise en de line-up even op de website van Best Kept Secret.

Locatie

Reageer op dit bericht