Agenda

Bevrijdingsconcert

Bevrijdingsconcert aan de Piushaven

Wanneer: 5 mei 2018 van 20:30 tot 22:30 Waar: Piushaven Entree: Voor een boot vanaf €10,00
Bestel tickets

Bevrijdingsconcert aan de Piushaven

Het Oranje Comité Tilburg organiseert op donderdag 5 mei om 20:30 uur het Piushaven Bevrijdingsconcert samen met de gemeente Tilburg.

Bevrijdingsconcert

Afgelopen jaar werd op initiatief van onze burgemeester, de viering van de 70-jarige bevrijding van Nederland extra feestelijk met een groots bevrijdingsconcert onder de aandacht van de Tilburgse bevolking gebracht. Naar aanleiding van de buitengewoon positieve reacties op deze start werd al snel besloten om opnieuw de samenwerking met het Oranje Comité Tilburg aan te gaan en over te gaan tot een nieuwe traditie.

Er is opnieuw gekozen voor een opzet die je zult kunnen herkennen als die van het Prinsengrachtconcert te Amsterdam. Publiek aan de kade van,- en op bootjes in de Piushaven, om samen te genieten van het Tilburgs Festival Orkest in combinatie met the Dutch Pipes & Drums, Jan-Willem Rozenboom en solisten van onze eigen Hogeschool voor de Kunsten.

Bekijk voor meer informatie de website en voor het reserveren van een bootje kun je deze website bezoeken of deze website bekijken.

 

Locatie

Reageer op dit bericht