Agenda

bevrijdingsconcert 2019

Bevrijdingsconcert in de Tilburgse Piushaven

Wanneer: 5 mei 2019 van 14:00 tot 17:00 Waar: Oranje Comité Tilburg Entree: Gratis

Bevrijdingsconcert in de Tilburgse Piushaven

Ook dit jaar kan Tilburg genieten van een fraai bevrijdingsconcert. Op zondag 5 mei staat de vijfde editie van dit gratis toegankelijke evenement op het programma in de Piushaven. 

Zoals iedereen inmiddels wel weet, heeft Willem II zich geplaatst voor de bekerfinale. Deze wordt op zondag 5 mei in de Rotterdamse kuip gespeeld. Om degene die niet afreizen naar Rotterdam zowel van het concert als de wedstrijd te kunnen laten genieten, heeft de organisatie besloten het aanvangstijdstip te vervroegen. Het Bevrijdingsconcert vindt daarom eenmalig in de middag plaats. Om 14:00 uur start het concert.

Bevrijdingsconcert 2019

Het Oranje Comité Tilburg organiseert het bevrijdingsconcert in de Piushaven voor de stad. Het is een licht klassiek concert in de sfeer van het concert op de Amstel en het voor onze stad zo kenmerkende Kruikenconcert. Tijdens dit concert ontbreekt het carnavaleske element natuurlijk.

Het programma bestaat uit een mix van klassieke muziekstukken in combinatie met enkele modernere nummers, allemaal in het teken van vrijheid.

Meer informatie

  • Zondag 5 mei 2019
  • 14:00 – 17:00 uur
  • Gratis toegang

Bezoekers kunnen lekker op de kade zitten en genieten van het concert. Ook is het mogelijk om bootjes te huren bij Ontdek Tilburg bijvoorbeeld. Zo kun je al dobberend genieten van het concert.

Locatie

Reageer op dit bericht