Agenda

BFF Love Simon

BFF Love Simon tijdens 10-jarig bestaan Euroscoop

Wanneer: 22 juni 2018 tot 16 juni 2018 Waar: Euroscoop Entree: €10,00

BFF Love Simon tijdens 10-jarig bestaan Euroscoop

Op vrijdag 22 juni viert Euroscoop Tilburg haar 10 jarig bestaan met een speciale BFF avond met de film BBF Love Simon: een grappig en oprecht verhaal over opgroeien en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden. Je kunt met zijn tweeën voor de prijs van 10 euro naar de film. 

BFF Love Simon

Vanaf 18.00 uur staat Euroscoop klaar met een lekker welkomstdrankje en kun je je laten informeren bij de standhouders over haarstyling, nagelstyling en make-up. Om 19.00 uur start de loterij in de zaal, met als hoofdprijs 2 tickets voor het event  We Are the Future in Amsterdam! Het speciale 2 voor 10 euro tarief is alleen verkrijgbaar bij de ticketbalie van Euroscoop Tilburg.

Synopsis film

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Locatie

Reageer op dit bericht