Agenda

bierfestival bitter 2018

Bierfestival Bitter in de Koepelhal

Wanneer: 10 maart 2018 om 14:00 uur tot 11 maart 2018 om 22:00 uur Waar: Koepelhal Entree: Gratis

Bierfestival Bitter in de Koepelhal

Wil jij met een gratis entree, van veertig brouwerijen uit het binnen- en buitenland, meer dan 300 verschillende bieren proeven en leren kennen? Dan is het Bierfestival Bitter 2018 helemaal iets voor jou! Op 10 en 11 maart 2018 vindt Bierfestival Bitter weer plaats.

Bierfestival Bitter 2018

Tijdens het Bierfestival Bitter zijn er uiteraard ook meer dan genoeg faciliteiten. Zo wordt er op deze dagen voor livemuziek van singer- songwriters gezorgd, meer dan genoeg verschillende foodstands, een food-beer experience en een kidsclub op zondag voor de kids. Op 10 en 11 maart vindt het bierfestival Bier voor het tweede jaar plaats in Tilburg, Spoorzone Koepelhal. De dagen van het Bierfestival Bitter zijn vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur. Dit wordt een drukke maar vooral een gezellige dag. Zorg er dus voor dat je op tijd bent om een goede plek te hebben. Lijkt dit je nu al wat? Nodig gauw je vrienden, vriendinnen, familie of je broers of zussen uit, want dit wil je niet missen! Check voor meer informatie of nieuws de website van het festival.

‘Tilburg als bierhoofdstad van Nederland’

De organisatoren hebben weer een recordaantal brouwers gestrikt om hun beste biertjes te serveren tijdens een smaakvolle tweedaagse in de Koepelhal. Marc: “Welke brouwers? Dat laten we nog even geheim. Maar er kan wél verklapt worden dat er nog nooit zoveel brouwers zij aan zij stonden in Tilburg.”

Praktische informatie

Aangezien dit jaar het Bierfestival Bitter weer plaats vindt in Tilburg, wil dit dus zeggen dat het een loopafstand heeft van drie minuten, vanaf het centraal station Tilburg. Komen er mensen met de auto? Dit is natuurlijk ook geen probleem, er is namelijk meer dan voldoende parkeergelegenheid als parkeerplaatsen en parkeergarages, in de buurt van de Koepelhal. Je bent dus altijd zeker van een parkeerplekje.

Uit liefde voor bier

Marc van den Ende staat bekend als de man achter het geheime recept van de smeuïge Bogey’s Ribs. Hij organiseert het festival samen met Albert Schuermans, de drijvende kracht achter Drankenhandel Albert Schuermans: “Uit liefde voor bier besloten we samen een gaaf bierfestival op poten te zetten. We brengen brouwers van heinde en verre bij elkaar om met z’n allen te genieten van de lekkerste speciaalbiertjes

Food & Beer Experience

Uniek dit jaar is de Food & Beer Experience. Dit bijzonder smaakvolle diner is samengesteld door cateringbedrijf Cookaholics. Op beide dagen krijgen bezoekers een appetijtelijk viergangenmenu voorgeschoteld. Dit voor 37,50 euro per persoon, inclusief vier glazen speciaalbier. Aanmelden kan vooraf op de website.

Veranderingen

Tijdens de vorige editie wisten duizenden bezoekers hun weg te vinden naar de Koepelhal, die op een gegeven moment zelfs te klein leek. “We wisten dat Nederland veel bierliefhebbers kent, maar dat er zoveel animo was, hadden we niet verwacht”, zegt initiatiefnemer Marc van den Ende. “Dit jaar jaar gebruiken we de hele hal. Maar de knusse sfeer van een bruin café blijft nog steeds overeind.”

Locatie

Reageer op dit bericht