Agenda

bierfestivalbitter

Bierfestival Bitter in de Koepelhal

Wanneer: 25 maart 2017 van 14:00 tot 20:00 Waar: Koepelhal Entree: Gratis

Bierfestival Bitter in de Koepelhal

De onmiskenbare geur van het bruin café. Het geroezemoes van fijne mensen. Het schitterende decor van de Koepelhal. Een variëteit aan volle smaken. Op maat gesneden schuimkragen. Die eerste slok steeds weer. De verfrissende eerste editie van bierfestival Bitter smaakt naar meer dan bier. Heerlijke hapjes. Mooie muziek. Bijzondere brouwerijen. En uiteraard heel veel heerlijks van de tap.

Bierfestival Bitter

De eerste editie van Bierfestival Bitter wordt meteen groots aangepakt. Elke Brabander weet dat groots niet grootser kan dan in de Koepelhal in Tilburg. Deze fenomenale, rustieke hal schept de kaders voor een tweedaagse van bierproeven, bijpassende snacks, fraaie hapjes en ontspannen genieten van muziek van singer-songwriters.

Op dit festival vind je veertig brouwerijen uit binnen- en buitenland, meer dan 300 verschillende bieren, live muziek van sing- & songwriters, verschillende foodstands, bier masterclasses én een professionele kinderopvang voor de kleintjes.

bierfestival bitter

Geen overbodige informatie: De Koepelhal staat naast Centraal Station Tilburg. Openbaar vervoer is logistiek gezien minstens zo handig als de auto. Niet onprettig: een biertje extra is dan ook geen probleem. Parkeren overigens ook niet: er zijn veel parkeerplaatsen om de koepelhal heen, maar ook diverse parkeergarages in de buurt.

Meer informatie

  • Locatie: Koepelhal, Spoorzone Tilbur
  • Datum: zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017
  • Tijd: van 14:00 uur tot 20:00 uur
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht