Agenda

vriendschapsbank

Bijeenkomst vriendschapsbank bij ContourdeTwern

Wanneer: 17 april 2018 van 20:00 tot 21:30 Waar: MFA Het Spoor Entree: Gratis

Bijeenkomst vriendschapsbank bij ContourdeTwern

De vriendschapsbank is een initiatief van ContourdeTwern om vijftigplussers bij elkaar te brengen. Sinds kort is er ook een Vriendschapsbank voor mensen tussen de 35 en 49 jaar. Een enthousiaste club mensen, die elkaar gevonden hebben in allerlei leuke activiteiten, zoals poolen, wandelen, naar de film en meedoen aan een pub quiz. Het afspreken gaat heel makkelijk en laagdrempelig via een groepsapp. Deze groep heeft een bijzondere klik, dus nieuwe leden zijn van harte welkom.

Vriendschapsbank

Ben jij ook op zoek naar leeftijdsgenoten om leuke dingen mee te doen? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdagavond 17 april in MFA Het Spoor. Tijdens deze avond kun je kennismaken met anderen, je aansluiten bij bestaande groepjes of zelf met ideeën komen. De bedoeling is om een paar keer per jaar samen te komen.

Je kunt je aanmelden bij Annemarie Vermeulen van ContourdeTwern. Zij is bereikbaar via 06-45133696 of annemarievermeulen@contourdetwern.nl. Ook voor vragen en meer informatie kun je bij haar terecht.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 april van 20.00 uur tot 21.30 uur in MFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36, Tilburg. De toegang is gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht