Agenda

wunderkammer

Bijzondere expositie ‘Wunderkammer’ bij Galerie De Roos

Wanneer: 9 september 2018 om 15:30 uur tot 30 september 2018 om 17:00 uur Waar: Galerie De Roos

Bijzondere expositie ‘Wunderkammer’ bij Galerie De Roos

Galerie De Roos opent het nieuwe tentoonstellingsseizoen met de bijzondere expositie ‘Wunderkammer’ van Inge Koenen van 9 tot 30 september. 

Inge Koenen

Inge Koenen studeerde in 1995 af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Daarna studeerde ze aan de Facultad de Bellas Artes in Granada. Van een afstand ziet ze hoe wij mensen een weg vinden in onze omgeving. Aan de hand van resten van menselijk bestaan, die ze als ‘Stadjutter’ aantreft, onderzoekt en construeert ze haar mensbeeld, dit zonder de aanwezigheid van de mensen zelf.

Tilburgers kunnen haar ook kennen van de opvallende etalages van Antoon de Jong, die zij ruim 15 jaar lang inrichtte en waarmee ze de Nationale Etalageprijs van het jaar 2010 won.

Wunderkammer

Wunderkammer is een expositie van verwondering voor de vele vreemde, bizarre, fraaie en raadselachtige zaken die Inge Koenen in haar universum heeft opgenomen. De tentoonstelling wordt geopend op zondag 9 september om 14.30 uur. Jos van Beers, regisseur beeldtheater, houdt dan een openingswoord.

Praktische informatie

  • Locatie: Galerie De Roos
  • Datum: van 9 t/m 30 september
  • De galerie is ieder weekend (za/zo) geopend van 14.00 – 17.00 uur. Op werkdagen is een bezoek alleen op afspraak mogelijk.

Voor meer informatie kijk op de website van Galerie De Roos.

Locatie

Reageer op dit bericht