Agenda

theaters tilburg

Blaudzun met Tear Gun in Theaters Tilburg

Wanneer: 10 november 2017 Waar: Theaters Tilburg Entree: v.a. €27,00

Blaudzun met Tear Gun in Theaters Tilburg

Het duurt nog even, maar op vrijdag 10 november komt Blaudzun met zijn theatervoorstelling Tear Gun naar Theaters Tilburg. Nog nooit eerder liet de internationaal bejubelde singer-songwriter zijn liedjes los op het theaterpubliek. Benieuwd wat dat gaat opleveren? De voorverkoop start maandag 24 april, om 11:00 uur!

Blaudzun

De mensenmassa deint op en neer. Enthousiast klapt het publiek hun handen op elkaar. De zanger op het podium zingt: “She talks to elephants.” Het publiek volgt: “Lalala Lalala.” De dikke bril en het lange zwarte haar van de zanger valt enkelen op, maar het grootste deel van het publiek sluit de ogen, om zich mee te laten voeren op de muziek. Het was op Lowlands, Pinkpop of misschien Rock Werchter. En we genoten!

Blaudzun keert nu in kleinere bezetting terug naar de basis, zoals hij tien jaar geleden op de Nederlandse en Vlaamse podia begon. En voor het állereerst in het theater. Wat fier overeind blijft, is de perfecte Blaudzun-storm van schoonheid, verhaal en emotie. Bijvoorbeeld in het slechts twee keer eerder voor publiek gespeelde lied Shout, een eigenzinnige vertolking van de classic van Tears for Fears. Maar ook Blaudzun zoals je hem nog niet kende. Want in het theater… daar voelt het toch nét wat anders.

Kaartverkoop

Blaudzun met theatervoorstelling Tear Gun is op vrijdag 10 november te zien en horen in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 27 | € 27 | € 23 en zijn vanaf maandag 24 april om 11:00 uur te verkrijgen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht