Agenda

Bloeiklas

Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt? bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 27 februari 2019 van 19:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €15,-
Bestel tickets

Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt? bij De Nieuwe Vorst

Je staat in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. Iedereen is druk, doet z’n best, maar waarvoor eigenlijk? Op 27 februari ontdek jij bij De Nieuwe Vorst misschien waar je het voor doet tijdens de workshop van Bloeiklas.

Volgens de Australische verpleegkundige Bronnie Ware hebben stervenden het meeste spijt van het najagen van andermans verwachtingen. Hoeveel aandacht geef jij jouw dromen? Passen jouw keuzes wel bij je wensen voor de toekomst? Belangrijke vragen in een tijd van burn-outs, keuzestress en prestatiedruk.

Deze avond wordt er tijd vrij gemaakt voor een gezonde dosis zelfreflectie. Door wie of wat laat jij je leiden? Met meditatie, visualisatie en creatieve werkvormen gaan we dieper in op onze verlangens, drijfveren en (on)bewuste overtuigingen. Tegelijkertijd halen we de druk van de ketel, want willen we niet te veel? Nee-zeggen is misschien al een hele prestatie. We zijn constant in ontwikkeling, verkennen vele opties en proberen de beste keuzes te maken. Wat heb jij nodig om te bloeien?

Over Bloeiklas

Dit is een Bloeiklas van De Kwekerij: een persoonlijke en ontregelende broedplaats, met groepen van maximaal 20 personen. De doelgroep bestaat uit studenten en twintigers met een zachte grens tot 35 jaar. We delen onze persoonlijke ervaringen, bieden creatieve oefeningen en gebruiken filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door trainer en initiatiefnemer van de Kwekerij Guy Wijnen.

Wil jij aanwezig zijn bij deze workshop? Tickets voor deze workshop zijn online verkrijgbaar voor €15,-.

Locatie

Reageer op dit bericht